Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ
29.Μαρ.2024

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Τα χρηματοκιβώτια είναι βασικά προϊόντα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν πολύτιμα αντικείμενα, σημαντικά έγγραφα και άλλα περιουσιακά στοιχεία από κλοπή, φωτιά και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Τα ευρωπαϊκά χρηματοκιβώτια υπόκεινται σε διάφορες πιστοποιήσεις και πρότυπα που διασφαλίζουν την ποιότητα, την ασφάλεια και τις δυνατότητες προστασίας τους. Αυτές οι πιστοποιήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν ένα χρηματοκιβώτιο που να πληροί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις ασφαλείας τους. Ακολουθούν ορισμένες κοινές πιστοποιήσεις χρηματοκιβωτίων που μπορεί να διαθέτουν τα ευρωπαϊκά χρηματοκιβώτια:

Δείτε τα προϊόντα μας


1. European Norm (EN) Πρότυπα:
Τα πρότυπα EN χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ευρώπη για την ταξινόμηση των χρηματοκιβωτίων με βάση την αντοχή τους στη διάρρηξη και τη φωτιά. Το πρότυπο EN περιλαμβάνει ταξινομήσεις όπως βαθμούς Grade 0, I,III, IV, V για προστασία από διαρρήξεις και LFS, S60P, S120P και S200P για πυροπροστασία. Τα χρηματοκιβώτια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα EN υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια.

2. Πιστοποίηση VdS: Το VdS είναι ένα κορυφαίο ανεξάρτητο ινστιτούτο δοκιμών στη Γερμανία που παρέχει πιστοποίηση για χρηματοκιβώτια και προϊόντα ασφαλείας. Τα χρηματοκιβώτια με πιστοποίηση VdS πληρούν πρότυπα υψηλής ποιότητας και ελέγχονται για αντοχή σε διάρρηξη, φωτιά και άλλες απειλές. Τα χρηματοκιβώτια με πιστοποίηση VdS είναι αξιόπιστα για την αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους.

3. Πιστοποίηση ECB•S: ECB•S είναι Ευρωπαϊκός Φορέας Πιστοποίησης για την Ασφάλεια, και παρέχει πιστοποίηση για προϊόντα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων χρηματοκιβωτίων, σε όλη την Ευρώπη. Η πιστοποίηση ECB•S διασφαλίζει ότι τα χρηματοκιβώτια πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα ασφαλείας και ότι έχουν υποβληθεί σε δοκιμές για την επικύρωση των χαρακτηριστικών ασφαλείας τους. Τα χρηματοκιβώτια με πιστοποίηση ECB•S θεωρούνται αξιόπιστα και ασφαλή για την προστασία τιμαλφών.

  Κατά την επιλογή ενός χρηματοκιβωτίου, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφορα κριτήρια για να διασφαλιστεί ότι το χρηματοκιβώτιο ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες ασφαλείας σας:

1. Επίπεδο ασφαλείας:
Προσδιορίστε το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε με βάση την αξία και τον τύπο των αντικειμένων που σκοπεύετε να

αποθηκεύσετε στο χρηματοκιβώτιο. Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως η προστασία από διάρρηξη, η αντίσταση στη φωτιά και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να επιλέξετε ένα χρηματοκιβώτιο που παρέχει επαρκή προστασία.

2. Μέγεθος και χωρητικότητα: Επιλέξτε ένα χρηματοκιβώτιο που προσφέρει επαρκή χώρο για να φιλοξενήσει άνετα τα τιμαλφή σας. Εξετάστε τις διαστάσεις, την εσωτερική διάταξη και τις επιλογές ραφιών για να διασφαλίσετε ότι το χρηματοκιβώτιο μπορεί να αποθηκεύσει με ασφάλεια τα αντικείμενά σας.

3. Μηχανισμός κλειδώματος: Επιλέξτε ένα χρηματοκιβώτιο με έναν αξιόπιστο μηχανισμό κλειδώματος που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, όπως κλειδαριά κλειδιού, κλειδαριά συνδυασμού, ή ηλεκτρονική κλειδαριά. Βεβαιωθείτε ότι ο μηχανισμός ασφάλισης είναι ασφαλής και βολικός για τακτική χρήση.

4. Πιστοποίηση και πρότυπα: Αναζητήστε χρηματοκιβώτια που έχουν πιστοποιηθεί από αξιόπιστα ινστιτούτα δοκιμών όπως EN, VdS ή ECB•S. Η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι το χρηματοκιβώτιο πληροί συγκεκριμένα πρότυπα ασφαλείας και έχει ελεγχθεί για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του.

5. Φήμη κατασκευαστή: Επιλέξτε χρηματοκιβώτια από αξιόπιστους κατασκευαστές με φήμη για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Ερευνήστε κριτικές πελατών, αξιολογήσεις και πιστοποιήσεις για να αξιολογήσετε την αξιοπιστία του κατασκευαστή.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα κριτήρια και κατανοώντας τις πιστοποιήσεις που διαθέτουν τα ευρωπαϊκά χρηματοκιβώτια, μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση όταν επιλέγετε ένα χρηματοκιβώτιο που παρέχει το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας και προστασίας για τα πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία.

TigerSafes: Η αξιόπιστη λύση για την ασφαλείας σας.

Η TigerSafes δίνει μεγάλη έμφαση στην καινοτομία και την τεχνολογία, επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των προϊόντων της, ώστε να βρίσκεται μπροστά από τις εξελισσόμενες απειλές για την ασφάλεια. Με μηχανισμούς ασφάλισης αιχμής, προηγμένα συστήματα και υλικά αιχμής, η TigerSafes προσφέρει ηρεμία μέσω των τελευταίων εξελίξεων στην τεχνολογία ασφαλείας.