Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Νέα μέθοδος διάρρηξης κλειδαριών με οξύ και τρόποι αντιμετώπισης
22.Νοέ.2023

Νέα μέθοδος διάρρηξης κλειδαριών με οξύ και τρόποι αντιμετώπισης

Νέα μέθοδος διάρρηξης κλειδαριών με οξύ και τρόποι αντιμετώπισης

Νέα μέθοδος διάρρηξης κλειδαριών με οξύ και τρόποι αντιμετώπισης. Η ασφάλεια του σπιτιού και της επιχείρησής μας είναι κάτι που μας απασχολεί σοβαρά. Ωστόσο, παρά τις συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία ασφαλείας, οι κακόβουλοι άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να αναζητούν νέους τρόπους για να παραβιάσουν την ασφάλεια μας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μια νέα μέθοδο διάρρηξης κλειδαριών με οξύ, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της απειλής.

Η νέα μέθοδος διάρρηξης:

Οι κακόβουλοι δράστες έχουν ανακαλύψει μια νέα μέθοδο για να παραβιάσουν την ασφάλεια των κλειδαριών, χρησιμοποιώντας οξύ. Τα υλικά κατασκευής των κλειδαριών, κυλίνδρων και defender είναι κυρίως από:

 1.  Ορείχαλκο
 2. Ψευδάργυρο ή τσίγκο (zinc)
 3. Ανοξείδωτο ατσάλι
 4. Πλαστικά μέρη από τεφλόν
 5. Γαλβανιζέ μέταλλο
 6. Αλουμίνιο
 7. Αυτή η Νέα μέθοδος διάρρηξης κλειδαριών με οξύ και τρόποι αντιμετώπισης επηρεάζει κυρίως κλειδαριές οι οποίες είναι κατασκευασμένες  από ορείχαλκο και ψευδάργυρο.

Τρόποι αντιμετώπισης:

 • Αναβάθμιση της κλειδαριάς: Μια από τις πρώτες ενέργειες για να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή είναι η αναβάθμιση της κλειδαριάς σε μια πιο ανθεκτική έκδοση. Το πρωταρχικό υλικό που επιλέγουμε, είναι το ατσάλι βαθμίδας 303 και πάνω , ειδικά στους κυλίνδρους και στα defender.

  2. Επιτήρηση και καταγραφή:
  Η τοποθέτηση καμερών και συστημάτων συναγερμού μπορεί να παρέχει τη δυνατότητα καταγραφής και ειδοποίησης τυχόν προσπαθειών διάρρηξης . Αυτό μπορεί να βοηθήσει να προσδιοριστεί ο δράστης και να προσφέρει αποδεικτικά στοιχεία στην αστυνομία.Συμπεράσματα:
  Παρά το γεγονός ότι οι διαρρήκτες πάντα προσπαθούν να ανακαλύψουν νέες μεθόδους διαρρήξεων, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προστατευθούμε. Όπως:
 • επένδυση σε πιο ανθεκτικές κλειδαριές,
 • επένδυση σε συναγερμό και κάμερες
 • επένδυση σε πόρτα ασφαλείας
 • επένδυση σε χρηματοκιβώτιο
 • επένδυση σε έξυπνα συστήματα ασφάλειας

Με συνειδητή προσοχή και μέτρα ασφαλείας, μπορούμε να προστατεύσουμε το σπίτι μας ή την επιχείρησή μας από ανεπιθύμητους επισκέπτες.