Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

YALE DOT

SKU
YALE DOT
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
YALE

Με ένα απλό άγγιγμα του τηλεφώνου σας στο Dot, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ή να κλειδώσετε την πόρτα σας.

01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

YALE DOT

 

YALE DOT είναι η τέλεια προσθήκη στο Yale Linus Smart Lock L2. Με ένα απλό άγγιγμα του τηλεφώνου σας στο Dot, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ή να κλειδώσετε αβίαστα την πόρτα σας. Συνδέστε το σε Wi-Fi και ξεκλειδώστε την εξώπορτά σας από οπουδήποτε ή χρησιμοποιήστε Bluetooth για να επιτρέψετε σε έμπιστους επισκέπτες να την ξεκλειδώσουν όταν βρίσκονται κοντά. Αυτό το πακέτο των τριών Yale Dots προσφέρει άνεση χωρίς κλειδί, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Πρόσβαση NFC
Λειτουργεί με την εφαρμογή Yale Home
Προσθέστε έως και 5 Yale Dots για κάθε Smart Lock
Μοιραστείτε την πρόσβαση με αξιόπιστα άτομα
Υποστηρίζει Wi-Fi για ιδιοκτήτες
Υποστηρίζει Bluetooth για επισκέπτες
Πρόσβαση χωρίς κλειδί
Προσθέστε ακόμη περισσότερη άνεση στη ρουτίνα πρόσβασης στο σπίτι σας, κλειδώνοντας και ξεκλειδώνοντας την έξυπνη κλειδαριά σας με ένα απλό άγγιγμα του τηλεφώνου σας.

Τοποθετήστε το οπουδήποτε
Τοποθετήστε ένα Yale Dot στο γραφείο του σπιτιού σας για εύκολη πρόσβαση ενώ εργάζεστε ή δίπλα στο κρεβάτι σας για νυχτερινή ασφάλεια. Τοποθετήστε το έξω από την μπροστινή σας πόρτα για να επιτρέψετε το ξεκλείδωμα για τους έμπιστους επισκέπτες σας.

Έως 5 Dots
Με την ευελιξία να τοποθετήσετε έως και πέντε Yale Dots® γύρω από το σπίτι σας ή οπουδήποτε (για ιδιοκτήτες έξυπνων κλειδαριών που χρησιμοποιούν Wi-Fi), απολαύστε εξατομικευμένη άνεση χωρίς κλειδί. Το Linus® L2 υποστηρίζει σύζευξη έως και 5 Yale Dots.

Πρόσβαση επισκέπτη
Παραχωρήστε πρόσβαση στους έμπιστους επισκέπτες σας μέσω της εφαρμογής Yale Home και αυξήστε την εμπειρία πρόσβασης χωρίς κλειδί στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας το Yale Dot.

Λειτουργεί με το Yale Linus Smart Lock L2.
Σχεδιασμένο για να λειτουργεί άψογα με το υπάρχον Yale Linus® Smart Lock L2, το Yale Dot® είναι το τέλειο συμπλήρωμα για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη άνεση στη ρουτίνα πρόσβασης στο σπίτι σας.

Το κουτί Linus L2 περιλαμβάνει ένα Dot, αλλά μπορείτε να αντιστοιχίσετε έως και πέντε στην έξυπνη κλειδαριά σας.