Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

STRONG ROOM

Το θωρακισμένο δωμάτιο “Strong Room” προσφέρει ένα πύργο δύναμης και ασφάλειας μέσα στον σπίτι ή την επιχείρησή σας. Σχεδιασμένο για την προστασία των πιο πολύτιμων αντικειμένων και εγγράφων σας, καθώς και για την ασφάλεια των ανθρώπων σε περίπτωση απειλής.

Compare
01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το θωρακισμένο δωμάτιο “Strong Room” προσφέρει ένα πύργο δύναμης και ασφάλειας μέσα στον σπίτι ή την επιχείρησή σας. Σχεδιασμένο για την προστασία των πιο πολύτιμων αντικειμένων και εγγράφων σας, καθώς και για την ασφάλεια των ανθρώπων σε περίπτωση απειλής, αυτό το δωμάτιο εγγυάται περισσότερη από την τυπική ασφάλεια.

Το Strong Room είναι κατασκευασμένο με βαρέως τύπου, θωρακισμένα δομικά στοιχεία, εξασφαλίζοντας ότι είναι αδιαπέραστο ακόμη και στις πιο σκληρές προσπάθειες παραβίασης. Τα τοίχη και η οροφή είναι ενισχυμένα με ατσάλι ή άλλα ανθεκτικά υλικά, ενώ η πόρτα του δωματίου είναι αρκετά βαριά και εξοπλισμένη με προηγμένα συστήματα κλειδώματος για αυξημένη ασφάλεια.

Εντός του δωματίου, μπορεί να κατασκευαστεί χώρος για μια ποικιλία αναγκών. Είτε πρόκειται για ασφαλή αποθήκευση τιμαλφών, χρημάτων, αρχείων ή άλλων πολύτιμων αντικειμένων, είτε σαν ένα ασφαλές καταφύγιο για τους ανθρώπους σε περίπτωση απειλής, το Strong Room μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Στερεό, αδιαπέραστο και αξιόπιστο, το θωρακισμένο δωμάτιο “Strong Room” προσφέρει ισχυρή προστασία, γνωρίζοντας ότι τα πιο πολύτιμα για εσάς είναι εξασφαλισμένα σε κάθε κατάσταση.