Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

I Grade

Χρηματοκιβώτιο υψηλής ασφάλειας SISTEC

1.069,00 1.219,00 

SKU
SISTEC ES I KEY-ELO
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
SISTEC

Χρηματοκιβώτιο υψηλής ασφάλειας SISTEC. Κατάλληλο για Επαγγελματική και Οικιακή χρήση!

 

-
+
Compare
01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρηματοκιβώτιο υψηλής ασφάλειας SISTEC

 

Το χρηματοκιβώτιο υψηλής ασφάλειας SISTEC είναι ένα πιστοποιημένο χρηματοκιβώτιο Grade 1 από τον ευρωπαϊκό φορέα ECBS. Αυτό σημαίνει ότι πληροί υψηλά πρότυπα ασφάλειας για την προστασία των αντικειμένων που τοποθετούνται μέσα σε αυτό.

 • Πιστοποιημένη προστασία στη διάρρηξη

Το χρηματοκιβώτιο υψηλής ασφάλειας SISTEC της σειράς ΕS συγκαταλέγονται ανάμεσα στα υψηλότερης ποιότητας χρηματοκιβώτια μικρού μεγέθους της παγκόσμιας αγοράς. Είναι κατασκευασμένα με τις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, υπερκαλύπτοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις. Τα χρηματοκιβώτια ΕS κατά τη διάρκεια  της πιστοποίησης τους στη βαθμίδα 1 ( ECBS ) πέτυχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στην κατηγορία τους με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν ως χρηματοκιβώτια υψηλής ασφάλειας. Το υψηλό επίπεδο αντίστασης ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις επετεύχθει μέσω μιας πανίσχυρης θωράκισης και μιας τεχνικά περίτεχνης κατασκευής.

 • Ελαφριά πυροπροστασία

Η ολοκληρωμένη μόνωση ενάντια στη φωτιά ( με υλικά που συμμορφώνονται πλήρως με  το πρωτόκολλο πιστοποίησης DIN 4102 ) προσφέρει πλήρη προστασία ενάντια σε χαμηλής έντασης φωτιές. Τα έγγραφα, τα αρχεία και τα τιμαλφή σας θα είναι πάντα απόλυτα ασφαλή σε ένα πυρασφαλές χρηματοκιβώτιο SISTEC ES.

 • Επιλογή κλειδαριάς

Όσον αφορά το κλείδωμα, το SISTEC ES I KEY-ELO είναι εξοπλισμένο με πιστοποιημένη ηλεκτρονική Ιταλική κλειδαριά από την εταιρεία Technosicureza, και μηχανική Γερμανική κλειδαριά Mauer 9 δίσκων.Αυτή η κλειδαριά παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και εμποδίζει αποτελεσματικά μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο περιεχόμενο του κιβωτίου.

 • SISTEC – Πάνω από όλα γερμανική τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής

Εδώ και χρόνια η γερμανική εταιρεία SISTEC κατασκευάζει υψηλής ποιότητας και ασφάλειας χρηματοκιβώτια που έχουν κατακτήσει διεθνή δημοφιλία και αναγνώριση λόγω της υψηλής τους αξίας και της προκλητικά ανταγωνιστικής τιμής τους.

Συνολικά, το χρηματοκιβώτιο υψηλής ασφάλειας SISTEC ES I KEY παρέχει μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση αντικειμένων με υψηλή αξία.

 • Συμβουλές προστασίας χρηματοκιβωτίου 

Όλα τα χρηματοκιβώτια είναι απαραίτητο να γίνεται πάκτωση (βίδωμα) στο δάπεδο με ειδικά βύσματα και κυρίος σε μπετό.

Διαβάστε περισσότερα

Που να τοποθετήσω το χρηματοκιβώτιο;

Μπορώ να εγκαταστήσω ένα χρηματοκιβώτιο μόνος μου;

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ
Μοντέλο ΥΠΒΥΠΒΚιλά Λίτρα Τιμή
Εξωτερικές διαστάσεις Εσωτερικές διαστάσεις
SISTEC ES I 300 KEY- ELO300 x 450 x 400 mm 240 x 360 x 300 mm59261069€
SISTEC ES I 450 KEY- ELO450 x 450 x 400 mm360 x 360 x 300 mm72391.219€

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα αυτό και διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα εργασίας. Οι τεχνικοί μας έχουν υποβληθεί σε αυστηρή εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσουν ασφαλή και αποτελεσματική εγκατάσταση του χρηματοκιβωτίου σας. Επιπλέον, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε το καλύτερο σημείο τοποθέτησης. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρία μας για την εγγύηση της ασφάλειας των αντικειμένων σας και για την παροχή αξιόπιστης εξυπηρέτησης. Διακρινόμαστε για την εχεμύθεια , επαγγελματικότητα, την αξιοπιστία και την εξοικείωσή μας με την εγκατάσταση χρηματοκιβωτίων. Εάν ενδιαφέρεστε για την εγκατάσταση – τοποθέτηση του χρηματοκιβωτίου σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο παραλαβής που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Από:

 • το κατάστημά μας,
 • να επιλέξετε την παράδοση εντός Θεσσαλονίκης με χρέωση 20€ για παράδοση επί του πεζοδρομίου,
 • ή να επιλέξετε αποστολή με μεταφορική εταιρεία για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Τα έξοδα αποστολής θα προσαρμοστούν ανάλογα με την περιοχή, τον όγκο και τα κιλά της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά έως 500€,
 • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,
 • με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσω της φόρμας παραγγελίας μας.