Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Καταστήματα Λιανικής

Με γνώση και εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε καταστήματος και επιχείρησης.
ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;

Εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας για καταστήματα λιανικής

Η Tiger Safes αποτελεί έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο πάροχο υπηρεσιών και λύσεων για καταστήματα λιανικής, με σκοπό την προστασία των τιμαλφών και την ατομική ακεραιότητα όσων βρίσκονται στοn χώρο από επίδοξους διαρρήκτες και ληστές.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την εγκατάσταση και τη συντήρηση αξιόπιστων συστημάτων ασφαλείας, όπως κάμερες ασφαλείας, συστήματα συναγερμού , ελεγχόμενης πρόσβασης στο χώρο, χρηματοκιβώτια, αναβάθμιση χρηματοκιβωτίων και αντικλεπτική ομίχλη .

Όλα τα συστήματά μας σχεδιάζονται και εγκαθίστανται με γνώμονα τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του κάθε καταστήματος, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για την προστασία σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ TIGER SAFES

Εγγυημένες λύσεις ασφαλείας

Από την ίδρυσή μας το 1999 έως και σήμερα, η ασφάλεια και η προστασία των πελατών μας παραμένει προτεραιότητά μας.

Με την υποστήριξη της προηγμένης τεχνολογίας και του εξειδικευμένου προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις που θα ενισχύσουν την ασφάλεια και την ακεραιότητα των πελατών μας σε κάθε επιχείρηση και κατάστημα λιανικής.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

02

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Tiger Safes δραστηριοποιείται στην εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σε επιχειρήσεις και καταστήματα, όπως mini market και κοσμηματοπωλεία , στη Θεσσαλονίκη και όλη τη Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων, όπως συστήματα συναγερμών AJAX , συστήματα παρακολούθησης και πυρανίχνευσης, εγκατάσταση χρηματοκιβωτίων  και ό,τι άλλο χρειάζεστε για κάλυψη συμβάντων προσωπικής απειλής.

Εκτός από τις εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, η Tiger Safes μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση κλειδαριών σε κάθε κατάστημα, καθώς οι γυάλινες πόρτες είναι συνήθως εύκολα παραβιάσιμες λόγω των χαμηλής ποιότητας κλειδαριών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας σε κλειδαριές για κρυστάλλινες τζαμόπορτες μονές ή διπλές που τοποθετούνται χωρίς τρύπημα ή κόψιμο του τζαμιού, ασφαλίζοντας ακόμα περισσότερο τον χώρο σας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για ελεγχόμενη πρόσβαση που επιτρέπει την είσοδο μόνο σε όσους εμείς θελήσουμε και είναι ιδανικές για χρυσοχοεία, φροντιστήρια, μίνι μάρκετ, ενεχυροδανειστήρια, εταιρίες κ.α.

02

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου