Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ CISA ASTRAL TEKNO

70,00 75,00 

SKU
CISA ASTRAL TEKNO
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
CISA

Μέγιστη προστασία με τον κύλινδρο ασφαλείας της CISA που προσφέρει και προστασία αντιγραφής κλειδιού

-
+
01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ CISA ASTRAL TEKNO

Ο κύλινδρος ασφαλείας Cisa Astral Tekno αποτελεί την κορυφή της προστασίας για θωρακισμένες πόρτες και πόρτες όπου απαιτούμε ιδιαίτερη ασφάλεια, προσφέροντας απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας και ηρεμία τόσο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού όσο και για τις επιχειρήσεις.

Σχεδιασμένος με τεχνολογία αιχμής και δεξιοτεχνία ακριβείας, αυτή η προηγμένη λύση ασφαλείας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την ιδιοκτησία σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και εισβολή.

Βασικά χαρακτηριστικά.

 

  1. Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει το Cisa Astral Tekno είναι το ελεγχόμενο σύστημα αντιγραφής κλειδιών του. Με αυστηρό έλεγχο στην αναπαραγωγή των κλειδιών, αυτός ο κύλινδρος διασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να λάβουν αντίγραφα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής κλειδιών και ενισχύοντας τη συνολική ασφάλεια των χώρων σας. Αυτό το πρόσθετο επίπεδο προστασίας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της περιουσίας και των περιουσιακών σας στοιχείων από πιθανές παραβιάσεις της ασφάλειας.
  2. Break secure ( ελεγχόμενη θραύση κυλίνδρου). Ακόμη ένα βασικό χαρακτηριστικό του κυλίνδρου, διαθέτη σύστημα  Break secure (ελεγχόμενη θραύση). Σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης με σπάσιμο του κυλίνδρου, ο κύλινδρος σπάει ελεγχόμενα σε προκαθορισμένο σημείο, χωρίς να ανοίξει η κλειδαριά. Έτσι επιτρέπει στον κύλινδρο να συνεχίζει να λειτουργεί με τα κλειδιά του.
  3. Σύστημα διπλής ενέργειας ( emergency). Ακόμη και αν ξεχάσετε το κλειδί σας επάνω στην κλειδαριά από μέσα, έχοντας άλλο κλειδί απ’έξω μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα σας.
  4. Antidrill. Διαθέτη ατσάλινες μπίλιες στο μπροστινό μέρος, ώστε η διάτρηση του να είναι δύσκολη.
  5. Antibumping. Σχεδιασμένος ώστε να μην ανοίγει με ιδικές τεχνικές διάρρηξης.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε την ασφάλεια του σπιτιού, του γραφείου ή της εμπορικής σας εγκατάστασης, ο κύλινδρος ασφαλείας Cisa Astral Tekno είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την προστασία των χώρων σας. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβανομένης της ελεγχόμενης αναπαραγωγής κλειδιών και της εξαιρετικής αντοχής, αυτός ο κύλινδρος προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Επιλέξτε το Cisa Astral Tekno για ανώτερη προστασία και απαράμιλλη ψυχική ηρεμία για την ασφάλεια σας.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ