Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

εταιρίες συστημάτων ασφαλείας

Η Εταιρεία

20+ χρόνια οι ειδικοί
στην ασφάλεια.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

30 χρόνια οι ειδικοί στην ασφάλεια σε όλους τους τομείς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1999 στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο της ασφάλειας. Στη διάρκεια αυτή εξελισσόμαστε συνεχώς, διαγράφοντας μία πορεία σταθερά ανοδική μέχρι και σήμερα.

Με επίμονη προσπάθεια, προσήλωση στους στόχους και πίστη στις αξίες μας επιτύχαμε να γίνουμε ευρύτερα γνωστοί και να αποτελούμε σημείο αναφοράς σε θέματα ασφάλειας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Σκοπός
μας
η ασφάλειά σας

Οι πελάτες μας αποτελούν το σοβαρότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας και τη σημαντικότερη παρακαταθήκη μας για το μέλλον. Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα τις πιο ποιοτικές, σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Για το λόγο αυτό επενδύουμε στην συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού μας, συμμετέχοντας σε συνέδρια, επιμορφώσεις, ημερίδες, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Εξασφα-
λίζουμε

το χώρο σας

Διαθέτουμε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αναγνωρισμένου κλειθροποιού από την Ελληνική Αστυνομία και είμαστε μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κλειθροποιών Β. Ελλάδος.

Μας εμπιστεύονται δημόσιοι οργανισμοί, τράπεζες, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες. Στα δύο καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες, τις γνώσεις και την εμπειρία μας όποια στιγμή το χρειαστείτε.

01

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

πιστοποιημένα χρηματοκιβώτια ασφαλείας
Τα χρηματοκιβώτια υψηλής ασφάλειας ελέγχονται από οργανισμούς πιστοποίησης χρηματοκιβωτίων όπως ο ECB-S και ο VDS για να προσδιορίσουν το βαθμό αντίστασης κατά της διάρρηξης.
Κατάστημα αναγνωρισμένο από την Ελληνική Αστυνομία
με ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ: 7552428048/2013
Ελληνική Αστυνομία
02

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Επαγγελματίες του χώρου