Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Κατασκευή Κλειδιών

Εξειδίκευση στις υπηρεσίες αντιγραφής κλειδιών όλων των τύπων σε ανταγωνιστικές τιμές από το 1999. Εμπιστευθείτε την Tiger Safes για κάθε σας απαίτηση στην κατασκευή κλειδιών
κατασκευή - αντιγραφή κλειδιών
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στην αντιγραφή κλειδιών

  • Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την ακριβή αντιγραφή κλειδιών. Στην Tiger Safes επενδύουμε σε μηχανές κοπής νέας τεχνολογίας, για εγγυημένη ποιότητα και απόλυτη λειτουργικότητα των αντιγράφων σας.
  • Ειδικές γνώσεις στην κατασκευή κλειδιών παντός τύπου. Προσφέρουμε αντιγραφή κλειδιών ασφαλείας, κλειδιών χρηματοκιβωτίου και κλειδιών τραπεζικών θυρίδων, ενώ μπορούμε να αντιγράψουμε και κλειδιά αυτοκινήτου , ανεξάρτητα από το μοντέλο ή τον κατασκευαστή.
  • Τεχνικοί εξειδικευμένοι στην αντιγραφή κλειδιών. Παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες αντιγραφής κλειδιών, ενώ η ομάδα μας διαθέτει την τεχνογνωσία για να εκτελέσει τη διαδικασία της αντιγραφής με ακρίβεια και ασφάλεια.
αντιγραφή κλειδιών σπιτιού
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Η ικανοποίηση σας είναι βασική μας προτεραιότητα

Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες αντιγραφής κλειδιών για το σπίτι σας, το αυτοκίνητό σας ή άλλες απαιτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας . Είμαστε στο πλευρό σας με επαγγελματισμό για να βοηθήσουμε σε κάθε ανάγκη σας.

02

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Tiger Safes εξειδικεύεται στην κατασκευή και αντιγραφή κλειδιών σε τιμή άκρως ανταγωνιστική για κάθε σας ανάγκη. Εδώ μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή κλειδιών παντός τύπου, από απλό κλειδί αυλόπορτας ή μεσόπορτας έως κλειδί σύγχρονης κλειδαριάς ασφαλείας , κι από κλειδί αυτοκινήτου έως κλειδί χρηματοκιβωτίου και τραπεζικής θυρίδας.

Το κόστος για την κατασκευή αντικλειδιού ποικίλει, καθώς εξαρτάται από τον τύπο της κλειδαριάς. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 30 39 35 και 2310 220 221 για να μάθετε περισσότερα.

Η αντιγραφή ενός φθαρμένου ή κατεστραμμένου κλειδιού μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβές αντικλείδι. Σας προτείνουμε να κάνετε αντίγραφο από ένα νέο πρωτότυπο ή να προμηθευτείτε ένα νέο κλειδί από τον κατασκευαστή.

Για να αντιγράψετε ένα κλειδί πρέπει συνήθως να παρέχετε το αρχικό κλειδί και, σε ορισμένες περιπτώσεις ή για συγκεκριμένους τύπους κλειδιών, κάρτα ιδιοκτησίας με τον κωδικό.

02

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου