Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές γίνονται δεκτές μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, με σύνταξη δελτίου αποστολής και υπό τον όρο να μην έχει ανοιχθεί το προϊόν και να έχει παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Για ακύρωση της παραγγελίας, όσο αυτή δεν έχει εκτελεστεί, επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μας info@tigersafes.gr, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στον αριθμό 2310303935.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Προκειμένου να προβείτε στην επιστροφή ενός προϊόντος, λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω αναφερόμενα:

*Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, αυτό πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν.

*Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής και ενδεδειγμένη, ώστε να προληφθούν τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας, μερικής ή ολικής καταστροφής του προϊόντος κατά την διαδικασία μεταφοράς προς επιστροφή.

*Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη (εφόσον η αιτία επιστροφής δεν οφείλεται σε ευθύνη της εταιρίας μας).

*Για να μπορέσει να επιστραφεί το προϊόν, θα πρέπει η συσκευασία να είναι κλειστή, όπως απεστάλη από την εταιρεία μας και παραλήφθηκε από τον πελάτη, και να μην έχει υποστεί καμία επέμβαση ή ζημιά.

*Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων ή ακύρωσης παραγγελίας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρώνεται εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μας ή την ημερομηνία παραλαβής της ακύρωσης της παραγγελίας, αντίστοιχα.